Články

ŠPATNĚ SLYŠÍM, POTŘEBUJI NASLOUCHÁTKO – CO MÁM DĚLAT?

Objednejte se k nám na audiometrii (vyšetření sluchu). Na základě výsledků doktor zhodnotí, zda-li je potřebné naslouchátko a jaký je rozsah poruchy sluchu. Pokud je naslouchátko potřebné, pak Vám dáme výsledky a doporučení k foniatrovi. Objednejte se k doporučenému foniatrovi a ten Vám naslouchátko individuálně nastaví. 1x za 5 let...

Read More
Bolest ucha

AKUTNÍ ZÁNĚT STŘEDOUŠÍ a ZÁNĚT ZVUKOVODU

Projevy akutního zánětu středouší: akutní bolest, která se rychle stupňuje Projevy zánětu zvukovodu: postupně se zhoršující bolestivost v řádu dnů, bolest vystřelující až do oblasti hlavy Co dělat: ledovat (nikdy nepokládat led přímo na kůži – hrozí popálení kůže, použijte např. žínku) léky proti bolesti (brufen, paralen, …) pít vlažné, studené tekutiny vyhledat...

Read More
Vitamin pills

VITAMÍNY

Chcete podpořit své zdraví? Pak vitamíny jsou ideální volbou. Věděli jste, že naše tělo si je neumí samo vyrobit a proto je musíme získávat jinak? O tom a dalším si můžete přečíst v článku.

Read More
mořská voda

MOŘSKÁ VODA

Věděli jste, že mořská voda je velmi schopný pomocník při vysychání nosní dutiny? Mořská voda má několik prospěšných účinků. V článku se dozvíte které to jsou!

Read More
Vatičky

ČIŠTĚNÍ UŠÍ aneb méně je někdy opravdu více

Pokud máte nutkání si uši čistit, tak zvolte vatové tyčinky a velmi opatrný a šetrný způsob čištění. Vatovou tyčinku neumisťujte dovnitř do ucha nýbrž jen na začátek ucha. Propíchnutý ušní bubínek či ucpání zvukovodu ušním mazem není zrovna příjemná záležitost.

Read More